Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tarragona

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tarragona sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tarragona miniopas

Autovuokraamo Tarragona
Autonvuokraus Tarragona

Tarragona on pääoman maakunnassa sama nimi, joka sijaitsee Koillis- Espanjassa ja kuuluu Katalonian alueen.Kaupunki on satamakaupunki Välimeren rannalla, josta viedään maataloustuotteita. Suosittu kaupunki Barcelona on vain 100 km pohjoiseen Tarragona, kun taas maan pääkaupunki Madrid sijaitsee 550 km länteen Välimeren rannikolla.Tarragona sijaitsee joen Francolí ja asukasluku on noin. 155000 (2009).

Kuten useimmat paikkoja pitkin Costa Dorada on myös Terragona erinomainen lomakeskus, lämmin ilmasto ja pitkät rannat. Lisäksi on paljon historiaa ja kulttuuria alueella, ja voi vielä nähdä 35 km pitkä vesijohdon ja roomalaiset rauniot, jotka on listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon. Port Aventura on yksi Euroopan suurimmista huvipuistoista, joka sijaitsee noin. 12 km etelään kaupungin. Joka vuosi festivaaleilla kuten kuuluisa Tarragonan International Dixieland Festival.

Reus Airport on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 10 km keskustan ulkopuolella.