Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Reus

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Reus sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Reus miniopas

Autovuokraamo Reus
Autonvuokraus Reus

Reus kuuluu Tarragonan provinssiin alueella Kataloniassa. Kaupunki sijaitsee Koillis-Espanjassa, ja se on noin 14 km päässä maakunnan pääkaupunki Tarragona, lähellä Välimeren rannikolla. Kaupungin Barcelona on noin 100 km koilliseen Reus, ja vuonna 2009 väkiluku Reusin mitattuna on yli 105 000Tämä on myös kotikaupunki kuuluisa arkkitehti Antoni Gaudín.

Reus tiedetään hajallaan alueella suuri viinien ja väkevien alkoholijuomien tuotantoa ja että monet parvi täällä, koska vuorikiipeilyä. Koska Reus on syntymä Gaudín kaupunkiin, löytyy nähtävyyksiä, kuten Gaudin keskus, josta saat tietoa arkkitehdin työtä. Gaudí Reitti on kiertue, jossa yksi vierailee talossa hän on syntynyt ja kirkon, jossa hänet kastettiin. Museoihin, on arkeologinen ja historiallinen museo, ja siellä on paljon festivaaleja ympäri vuoden.

Reus Airport on noin 5 km kaakkoon kaupungin.