Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Alicante Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Alicante Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Alicante Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Alicante Lentokenttä

Autonvuokraus Alicante Lentokenttä

Alicante lentokenttä (ALC) sijaitsee 9 km lounaaseen Alicante . Se on hyvä bussiyhteys välillä lentokentän ja Alicanten. On 10 eri autovuokraamo lentoasemalla, nämä ovat National ekonomit, Record, Sixt, Auriga, Centauro, Avis, Hertz, Solms, Goldcar Euroopassa ja Europcar.

9.139.607 matkustajaa vieraili lentoasemalla vuonna 2009, joten se kuudes vilkkain lentoasema Espanjassa, jonka matkustajamäärä.Se on päätukikohta Ryanair jonka osuus on noin neljäsosa matkustajaliikenteen (2009) jälkeen Easyjet. Lentokentällä on kaksi terminaalia ja terminaali 3 valmistuu vuonna 2011.

On olemassa useita baareja, kahviloita ja ravintoloita Alicante Airport. Siinä on kolme erilaista verovapaat myymälät ja useat erikoisliikkeet, jotka myyvät kaikkea musiikkia koruja ja urheilukauppa. Muita mukavuuksia ovat apteekki, internet, lääkärin apua ja apteekeissa.

Suomi