Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Gran Canaria

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Gran Canaria sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Gran Canaria miniopas

Autovuokraamo Gran Canaria
Autonvuokraus Gran Canaria

Etsitkö halvinta mahdollista vuokra-autoa Gran Canarialla? Gran Canarian lomalla auton vuokraaminen on hyvä idea. Sillä pääset nimittäin kulkemaan helposti ympäri saarta vierailusi ajan. Saarella on monia hienoja vierailemisen arvoisia kohteita, ja parasta onkin aloittaa vuokraamalla auto, jotta pääset suosikkipaikkoihisi. 

Gran Canarialla on todella yleistä vuokrata auto, ja suurin osa ihmisistä vuokraakin auton jo suoraan lentokentältä. Saadaksesi haluamasi auton suosittelemme sen varaamista hyvissä ajoin etukäteen. 

Tietoa Gran Canariasta

Gran Canaria sijaitsee Teneriffan ja Fuerteventuran välissä, ja siellä on enemmän kuin 800 000 asukasta. Noin puolet väestöstä asuu pääkaupungissa Las Palmasissa. 

Gran Canaria on täydellinen perhelomakohde, ja se vetääkin puoleensa kaiken ikäisiä vierailijoita. Monimuotoisen luonnon ja ilmaston ansiosta saarta kutsutaan usein pienoismantereeksi. Tulivuoren kraatterit, eksoottiset puistot sekä kauniit rannikot ovat muutamia Gran Canarian tarjoamista kohteista. Saarella on myös paljon aktiviteetteja tarjolla. Maspalomasista löydät Saharan kaltaiset hiekkadyynit. Lisäksi voit vierailla kamelisafarilla tai Roque Nublon krokotiilipuistossa. Muutamia saatavilla olevia retkiä ovat matka kasvitieteelliseen puutarhaan, luolavierailu sekä sukellusretki. Välistä ei myöskään kannata jättää viehättävää Puerto de Moganin kylää, jota usein kutsutaan nimellä “Pikku Venetsia” kaupungin keskustassa olevien monien kanavien ansiosta. 

Gran Canaria International Airport on saaren ainut lentokenttä. Se on listattu Espanjan vilkkaimmaksi lentokentäksi runsaan kauttakulkuliikenteen vuoksi. 

Lentokenttä

Gran Canarian kansainvälinen lentokenttä (LPA) sijaitseen 18 kilometriä pääkaupungista etelään, ja sen kautta kulkee paljon tilauslentoja. Kentällä on useita vuokra-autofirmoja, kuten Avis, Cicar, Europcar, Goldcar, Hertz sekä Top Car Reisen. 

Liikenne

Gran Canarialla on hyvin kehittynyt tieverkosto. Moottoritie GC-1 kulkee rannikkoa pitkin pääkaupunki Las Palmasista aina saaren eteläosaan Puerto De Mogáan saakka. Matka suosituimpien turistikaupunkien läpi on vain 78 kilometrin mittainen. Reitin varrelle osuvat mm. Playa de Inglés, Masopalomas, San Augustin sekä Puerto Rico. 

Moottoritie GC-2 kulkee Las Palomasista länteen Agaeten suuntaan, josta on lauttayhteys naapurisaari Teneriffalle. 

Myös Gran Canarian keskellä kulkee moottoriteitä sekä maanteitä. Jotkin tienpätkät voivat kuitenkin olla kapeita ja mutkikkaita. 

Gran Canarian maisema on kaunis koko rannikon kattavine lukuisine pitkine hiekkarantoineen. Vuokra-autolla pääset kulkemaan saarella helposti ja nopeasti.