Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Gran Canaria

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Gran Canaria sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Gran Canaria miniopas

Autovuokraamo Gran Canaria

Autonvuokraus Gran Canaria

Gran Canaria sijaitsee välillä Teneriffalla ja Fuerteventuran ja väkiluku on yli 800, 000, joista noin puolet asuu pääkaupungissa Las Palmas de Gran Canaria .

Gran Canaria on täydellinen perheen lomakohde jotakin kaikenikäisille. Saarella on usein kutsutaan miniatyyri maanosa, koska sen luonnon monimuotoisuuden ja ilmastonmuutoksen. Tulivuorien kraattereita, eksoottisia puistot ja kauniit rannikoille ovat vain osa siitä, mitä Gran Canarialla on tarjota. Siitä puuttuu ainakin   ei toimintaa.Katso Sahara-kuin hiekkadyynit Masapalomas, mennä kamelin safari tai käydä Crocodile Park Roque Nublo. Tarjoukset ja retkiä kasvitieteellinen puutarha, luolaretkeilyä tai sukellus ei muutama. Älä missaa viehättävä kylä Puerto de Mogan, kansanomaisesti kutsutaan ” Pikku Venetsia ”, koska sentrumsstrukturens monta kanavaa.

Gran Canaria International Airport on ainoa lentokenttä ja on rankattu vilkkain lentoasema Espanja Suuren kautta aikojen liikennettä.

Suomi