Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Valladolid

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Valladolid sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Valladolid miniopas

Autovuokraamo Valladolid
Autonvuokraus Valladolid

Valladolid sijaitsee keskeisellä paikalla alueella Castilla y Leónin länsipuolella Espanja. Kaupunki on maakunnan pääkaupunki Valladolidin ja sijaitsee lähellä yhtymäkohta on jokien ja Pisuerga Esgueva. Se on noin. 150 km ja Portugalin rajaa lännessä ja pääkaupunki Madrid sijaitsee noin 200 km etelään Valladolid.On 900-luvun Valladolid oli pieni kylä ja alkoi kasvaa yli 1100. Tänään väestöstä mitattuna yli 315 000 (2009).

Valladolid on vanha kaupunki, jossa historiallisia piirteitä, ja vanha kaupunki on Plaza Mayor, jota ympäröivät kauniit rakennukset keskiajalla lisäksi kaupungintalolla.Jotkut historialliset rakennukset ovat keskeneräisiä katedraali, joka aloitettiin vuonna 1500 ja kuninkaallinen palatsi, joka on myös 1500-luvulla. Tutkimusmatkailija Kristoffer Kolumbus kuoli Valladolid vuonna 1506 ja kirjailija Miguel de Cervantes kirjoitti osa Don Quijote täällä. Molemmat heidän talonsa on säilynyt ja on mahdollisuuksia edestakainen.

Valladolid lentokentälle on noin. 10 km keskustan ulkopuolella.