Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Zaragoza

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Zaragoza sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Zaragoza miniopas

Autovuokraamo Zaragoza
Autonvuokraus Zaragoza

Zaragoza on maakunnan pääkaupunki Zaragozan, joka kuuluu alueen Aragon Koillis Espanjassa. Kaupunki sijaitsee joen Ebro on Espanjan pisin joki koko pituudeltaan kansallisten rajojen sisällä, lisäksi sivujoet ja Huerva Gállego. Se on hieman yli 300 km ja pääkaupunki Madridin lounaassa.Keltit perustivat kaupungin ennen sen käsiin Rooman valtakunnan, ja vuonna 2010 oli väestöstä noin. 700 000 euroa.

On monia muinaisiin nähdä Zaragozassa, mukaan lukien osa maurien kaupungin muurit päivää ennen 1000-luvun ja kaunis Cathedral of San Salvador, joka muodostuu osien 1100. Kaupunki tarjoaa museoita, kuten historiallinen museo Museo de Zaragoza, Museo Pila Rista, jotka käsittelevät uskonnollista taidetta ja taiteen museo omistettu taiteilija Pablo Serrano. Se järjesti useita festivaaleja vuoden aikana ja suurin on perinteinen festivaali Fiesta del Pilar, joka pidetään lokakuussa.

Zaragoza lentokenttä sijaitsee noin 15 km kaupungin ulkopuolella.