Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Isla Canela

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Isla Canela sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Isla Canela miniopas

Isla Canela
Autonvuokraus Isla Canela

Isla Canela on niemimaa, joka kuuluu Huelvan provinssissa ja ulkoneva Atlantin valtamerellä. Niemimaa sijaitsee maan lounaiskulmaan ja sijaitsee itään pankki-joen Guadianan joka välinen raja Espanjan ja Portugalin. Guadiana virtaa Atlantin valtameren aivan Isla Canela. Lähin kaupunki Ayamonte sijaitsee noin. 6 km pohjoiseen ja väkiluku on noin 18 000 (2005).

Isla Canela on keinona yhteensä 7 km pitkä ranta ja hotellit. Paikka on yhä suosittu soltørste matkailijoita, ja täällä on mahdollisuuksia rannan ja veden toimintoja, kuten lentopalloa ja purjelautailu. Isla Canela on erinomaisesti sekä perheille ja muille, ja välissä Ayamonte ja niemimaa on 18-reikäinen golfkenttä ja golfkentät.

Pääset Isla Canela voit lentää joko Sevillan lentokentälle, joka sijaitsee noin. 160 km koilliseen niemimaalla, tai rajojen yli ja lentää Faron lentokentälle onPortugalissa, noin 50 kilometrin päässä.