Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Mallorca Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mallorca Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mallorca Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Mallorca Lentokenttä

Autonvuokraus Mallorca Lentokenttä

Palma de Mallorca Airport, joka tunnetaan myös nimellä Son Sant Joan lentokenttä tai Aeropuerto de Son Sant Joan (PMI) sijaitsee 8 km itään pääkaupunki Palma de Mallorca .Bussit välillä lentoaseman ja Palma de Mallorca. On 8 eri autovuokraamo lentoasemalla. Se on kansallinen ekonomit, Record, Sixt, Auriga Crown, Avis, Hertz ja Europcar Goldcar Euroopassa.

21.203.028 matkustajia kävi Mallorcan lentokentän vuonna 2009, se on kolmas suurin lentokenttä Espanja jälkeen Madridissa ja Barcelonassa .Se on tärkein keskus Air Berliini, Air Europa ja Iberworld. Mallorca Airport palvelee vajaat 100 kohdetta.

Se on erittäin hyvä valikoima ravintoloita ja baareja Mallorca Airport, monet niistä ovat auki päivän. On olemassa myös useita kauppoja, jotka myyvät kaikkea muodista erilaisten paikallisten tuotteiden ja tax-free-myymälä. Palvelut lentoasemalla myös VIP lounge, kokoustiloja, apteekki, lasten leikkipaikka, ensiapu, apteekki, pankki, posti ja matkatoimisto.

Suomi