Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Valencia Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Valencia Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Valencia Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Valencia Lentokenttä
Autonvuokraus Valencia Lentokenttä

Valencia Airport (VLC), joka tunnetaan myös nimellä Manises Airport sijaitsee noin 8 km länteen Valencia. Ei ole shuttle välillä Valencian keskustaan ja lentokentälle joka 20 minuutti. Autovuokraamot saatavilla lentoasemalla on Auriga Crown, Hertz, Europcar, National ekonomit, Sol-Mar, Sixt ja Avis.

5.779.336 matkustajaa vieraili Valencia Airport vuonna 2008, jolloin se 8 suurin lentokenttä Espanja jälkeen matkustajien määrä. Air Nostrum ja Vueling ovat lentoyhtiöt, joilla on pääkonttori lentoasemalla. Lentokentällä on suoria lentoja ympäri 15 eri Euroopan maassa.

Se on hyvä valikoima ravintoloita ja baareja lentoasemalla Valenzia myös erikoistunut ravintola grillattua lihaa ja toinen paikallisia herkkuja. Valikoima kauppoja ja hyvin, tässä on ostaa kaikkea leluista herkkuja. Muita palveluja lentokentän kappelissa, ensiapu, rahaa, VIP-ja kokous-ja konferenssitilat. Hotellit Ibis Valencia Aeropuerto Hotel Tryp Azafata ja 5 minuutin matkan päässä lentokentältä Manisesin.