Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Marbella

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Marbella sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Marbella miniopas

Autovuokraamo Marbella
Autonvuokraus Marbella

Marbella on espanjalainen kaupunki Costa del Sol Malagan provinssissa. 135 000 ihmistä asuu alueella, Marbellan ja on kaikki ainekset, jotka kuvaavat kaupunki, mutta tämä on kaupunki, joka on kuuluisa siitä, että julkkikset ja rikkaat keinona.Se huokuu kimallusta ja glamouria kaikki rahat ja Costa del Sol on ehkä kaikkein luksusiøse kohde.

Golden Mile on venyttää luksushuviveneiden ja hienoja ravintoloita ja hotelleja, mutta Marbella on enemmän kuin vain timanttia loistaa julkkis ruskettunut ranteet.Kaupungin hoitoon on hyvin säilynyt vanha kaupunki, joka kantaa paljon todisteita matkailua. Orange Square (Placa de los Naranjos) on viihtyisä alue aukioilla ja kahviloita. Lähistöllä on kirkko Iglesia de Nostra Señora de la Encarnacion alkaen 1500: n kanssa Grabado museo naapuri.  Yrityksille innokkaita ihmiset voivat Marbella tarjoaa vilkasta yöelämää baarit auki, kunnes aurinko nousee.

Lähin lentokenttä on Malafa kanssa bussiyhteys Marbella.