Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Soria

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Soria sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Soria miniopas

Autovuokraamo Soria

Autonvuokraus Soria

Soria sijaitsee keskeisellä paikalla Pohjois- Espanjassa ja on maakunnan pääkaupunki ja samalla nimellä.Kaupungin ja maakunnan kuuluu alueen Castilla y León, Soria, sijaitsee vain itään alue, pankit Duerojoki. Se on noin 450 km kaupunkiin, Barcelonan ja Välimeren itä-ja n.. 360 km ja Portugalin rajalla lännessä.Väestöstä Soria oli noin 40 000 vuonna 2008.

Soria on kaunis kaupunki ja monet historialliset rakennukset, kuten kaupungintalo 1500-luvulla, joka seisoo kaupungin pääaukion. Monet vanhat rakennukset, kirkot ja luostarit, kuten luostari Santa Clara peräisin 1200 ja kirkko Santo Domingo alkaen 1100. Vanha kaupunki on viehättävä alue erinomaisella paikalla Duerojoki. Aivan kaupungin ulkopuolella sijaitsevat edelleen antiikin Numantia ja Museo Numantino on arkeologinen museo, jossa esitetään tulokset tästä kaupungista.

Lähin lentokenttä on Logroño-Agoncillo lentokentälle, joka sijaitsee noin. 120 km pohjoiseen Soria.

Suomi