Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Badalona

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Badalona sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Badalona miniopas

Autovuokraamo Badalona
Autonvuokraus Badalona

Badalona kuuluu maakunnan Barcelonan koillisosassa Espanjan ja on satamakaupunki raja Välimerelle.Kaupunki sijaitsee joen Besos ja se on vain 10 km ja pääkaupunki Barcelonan eteläpuolella. Joiden asukasluku on yli 220 000 (2009), Badalona on kolmanneksi suurin kaupunki maakunnassa. Badalona on rakennettu roomalaisten raunioiden päälle vuonna 10. luvulla ja on yksi vanhimmista kaupungeista Katalonian alueen.

Kuten muissa kaupungeissa pitkin Espanjan Välimeren rannikko, Badalona on kaunis lomakeskus, palmujen ja rantojen 6 km. Keskustassa on monia kauppoja, kahviloita ja ravintoloita, lisäksi nähtävyyksiltä. Koska ikää on mahdollista vierailla historiallisia kohteita, kuten luostari Sant Jeroni de la Murtra alkaen 1300. Roman museo on omistettu edelleen roomalaisen kylpylän ja muurissa sekä taide-esineitä.

Barcelonan lentokentälle on noin. 25 km etelään Badalona ja on toiseksi suurin lentokenttä Espanja.