Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Terrassa

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Terrassa sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Terrassa miniopas

Autovuokraamo Terrassa
Autonvuokraus Terrassa

Terrassa kuuluu Barcelonan maakunnan ja sijaitsee koilliseen Espanja. Nopein tapa rannikolle ja se on houkuttelevaa Välimeren, on Badalona, joka sijaitsee noin 30 km kaakkoon Terrassa. Suosittu kaupunki Barcelona sijaitsee 35 km kaakkoon Terrassa, kun taas rajan Ranskan pohjoisessa on löytää noin 150 km päässä.Vuonna 2009 väkiluku Terrassa mitattuna noin. 210 000 euroa.

Terrassa on olemassa niin kaupunki Rooman ajoista alkaen, ja se perustettiin nimellä Egara vuosien välillä 69 ja 79 eaa. Kaupunki huolehtii perintö, ja vanha kaupunki on keskiaikainen luonne ja historiallisia rakennuksia. Vuonna 2005 paljastui edelleen viittaa siihen, että alue on ollut asuttu lähes miljoona vuosi sitten, joten se on yksi Euroopan vanhimmista. Terrassa on jo pitkään ollut johtava tekstiilien valmistus ja tekstiilien museo on omistettu juuri sitä.

Barcelona Airport, joka virallisesti on nimeltään El Prat Airport on noin. 40 km ulkopuolella Terrassa.