Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Albacete

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Albacete sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Albacete miniopas

Albacete
Autonvuokraus Albacete

Albacete on espanjalainen kaupunki, joka on maakunnan pääkaupunki ja samalla nimellä. Kaupunki sijaitsee Etelä- Espanjassa, ja se on noin 190 km rannikkoa ja Välimeren idässä.Valencia on kyse. 135 km koilliseen Albacete, kun taas maan pääkaupunki Madrid on hieman yli 250 km luoteeseen suuntaan.Vuonna 2007 oli noin 160 000 asukasta Albacete.

Ensimmäistä kertaa kaupungin ilmestyi lähteistä, oli 1269, jolloin Albacete oli pieni kylä. Nyt voit vaellella keskiaikainen kaupunki ja nähdä historiallisia rakennuksia, kuten gothic San Juan Bautista Cathedral. Anna Encarnatión luostari vuodelta 1500 ja tänään taloa kulttuurikeskus. Aikaisemmin kaupunki tunnetaan tuottaa seppä tavaroita voi ostaa matkamuistomyymälöitä, ja kunnallinen puukkojen tekeminen museo on omistettu historiassa Albacete veitsen tuotantoon.

Albacete lentokenttä sijaitsee noin 8 km kaupungin ulkopuolella. Lentokenttä aloitti reittilennot vuonna 2003 ja tarjoaa lentoja Barcelonaan.