Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Rota

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rota sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rota miniopas

Autovuokraamo Rota

Autonvuokraus Rota

Rota kuuluu Cádizin maakunnan Andalusian alueella. Kaupunki sijaitsee Lounais Espanjassa ja sijaitsee länsipuolella Cádizbukta vastakkaisella puolella provinssin pääkaupunki Cadiz.Rota sijaitsee kärjessä hyökkääjä, joka johtaa Atlantin ja se on noin 45 km päässä Cadiz sijaitsee niemimaalla.From Rota on lähes 30 km rajan välillä Espanjan ja Portugalin , ja vuonna 2005 asukasluku noin.27 000 euroa.

Tämä on viehättävä kaupunki, joka sijaitsee 16 km hiekkarantoja, joilla on hyvät mahdollisuudet vesiurheiluun, kuten purjelautailua. Kaupungin perusti foinikialaiset noin eKr. Kr, ja historiallinen kaupunki säilyttää keskiaikainen tunnelma pieni, kiemurtelevia katuja. On olemassa useita historiallisia rakennuksia kaupungin, myös Castillo de Luna 1700, että kaupungintalo ja kirkko kirkko La O, joka pystytettiin vuonna 1500.

Lähin lentokenttä on Jerez Airport , joka sijaitsee noin 40 km pohjoiseen Rota

Suomi