Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Jerez Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Jerez Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Jerez Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Jerez Lentokenttä
Autonvuokraus Jerez Lentokenttä

Jerez Airport, joka tunnetaan myös nimellä La Parra lentokenttää, joka sijaitsee 8 km kaakkoon Jerez de la Frontera. Etäisyys Sevilla on 80 km ja 45.5 km Cadizin.Bussit välillä lentoaseman ja Jerez de la Frontera. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla on AurigaCrown Autonvuokraus, Goldcar vuokraus, Avis, Europcar, Hertz ja National toimii.

Noin 1,3 miljoonaa matkustajaa kävi lentokentällä 2008. Noin 35 prosenttia matkoista on kotimaisia, mutta lentokenttä on erityisen hyvin käynyt saksalaisten ja englantilaisten. Jerez Airport palvelee 14 eri kohteeseen.

Jerez Airport on kahvila ja kaksi kauppaa, jos jompikumpi heistä on verotonta. Muita palveluja ovat ensiapu, baby / perhehuonetta ja kokoustiloja. Lähin hotelli on Hotelli Guadatele.