Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus La Gomera Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot La Gomera Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

La Gomera Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo La Gomera Lentokenttä

Autonvuokraus La Gomera Lentokenttä

La Gomera Airport (GMZ) on pieni lentokenttä sijaitsee 34 km etelään pääkaupunki San Sebastián de la Gomera .On bussikuljetus lentoaseman ja San Sebastian de la Gomera. Autovuokraamot, jotka ovat läsnä ovat Avis, Europcar ja Cicar.

Vuonna 2009 34609 matkustajia vieraili La Gomera Airport. Se on niin pieni, että se ei pysty suihkukoneita Euroopasta. Kahdesti päivässä menee pienkoneella yrityksestä Binter Canarias Gran Canaria ja Teneriffa .Miksi se on niin kaukana pääomaa suhteessa Garajonay National Park, plus on paljon sumua pohjoispuolella lentokentän. La Gomera Airport on suhteellisen uusi ja se avattiin vuonna 1999.

La Gomera Airport on kahvila ja myymälä.

Suomi