Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Santander

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Santander sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Santander miniopas

Autovuokraamo Santander

Autonvuokraus Santander

Santander on pääkaupunki maakunnassa Cantabrian ja alueen väestö mitattiin yli 180 000 vuonna 2009. Santander sijaitsee pohjoisrannikolla länsiosassa Espanjan raja Biskajanlahdelle. Satama on kalasatama ja vienti satamasta, jossa tavarat kuljetetaan kivihiiltä, viini ja vehnä. Se on noin 450 km päässä pääkaupungista Madridista etelään ja hieman yli 200 km ja Ranskan rajan idässä.

Santander on upeine rantoja ja monia nähtävyyksiä. Magdalena niemimaa on erinomainen paikka viettää päivä. Tässä on kauniita rantoja, pieni eläintarha, jossa pingviinit, ulkoilmamuseo ja entinen kuninkaallinen kesäpalatsi. Keskustassa voi kokea museoita, kuten Museum of Art, Museum of Fine Arts ja kasino. Vanha kaupunki tuhoutui lähes kokonaan vuoteen suuri tulipalo vuonna 1941, mutta se on vielä mahdollista nähdä historiallisia rakennuksia palautetaan katedraalia 1200-luvulla.

Santander Lentokenttä on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 7 km keskustan ulkopuolella.

Suomi