Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lerida

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lerida sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lerida miniopas

Autovuokraamo Lerida
Autonvuokraus Lerida

Lérida kutsutaan usein Lleida on maakunnan pääkaupunki ja Léridan. Kaupunki sijaitsee joen Serge koillisosissa Espanja. Lérida on kyse. 180 km länteen kaupunginBarcelonan ja noin 115 km päässä Välimeren rannikolla kaakossa.Lérida on 7. suurin kaupunki Kataloniassa asukkaan noin. 135000 (2009). Tämä on myös yksi maan vanhimmista kaupungeista, perustettiin noin vuonna 300 eKr. Kr.

On edelleen mahdollista nähdä rauniot antiikin Rooman kaupungin muurien ja Roman rakennuksia. Seu Vella katedraali tai Lérida linna on kuuluisa maamerkki ja kaunis katedraali, joka kohoaa kaupungin pienellä kukkulalla. Katedraali alkoi vuonna 1200 ja kellotapuli valmistui vuonna 1400. Museum of Léridan on historiallinen museo ja Roda Roda on museo autoja ja moottoripyöriä. Se järjesti useita festivaaleja kaupungin, kuten karnevaali, pääsiäinen juhla, maifestival ja juhlan.

Lleida-Alguaire lentokenttä avattiin vuonna 2010 ja sijaitsee noin 15 km ulkopuolella Léridan.