Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Oviedo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Oviedo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Oviedo miniopas

Autovuokraamo Oviedo

Autonvuokraus Oviedo

Oviedo on pääoman maakunnassa sama nimi ja sijaitsee luoteisosassa Espanja .Kaupungin ja maakunnan Asturian alue kuuluu ja joka on noin 30 km, Atlantin rannikkoa pohjoiseen. Se on noin. 450 km ja pääkaupunki Madridin kaakkoisosassa, ja sen väkiluku on arviolta noin 225 000 (2009).Oviedo on perustettu vuonna noin. 760 ja oli korkea arvostus on 900-luvulla.

Katedraali Oviedo on tunnettu markkinoiden maissa, jotka rakennettiin vuonna 1300, ja tässä piilee hautapaikka useita Asturian kuninkaat. Katedraali sijaitsee vanhakaupunki kapeine katuineen ja historiallisia rakennuksia. Vanha kaupunki, joka koostuu alkuperäisen kaupunki on tuskin muuttunut vuosien varrella. Useat kirkot, joita löytyy sekä kaupungin ulkopuolella on Unescon maailmanperintökohde. Oviedo on monia museoita tarjota kävijöille, myös arkeologinen museo ja museo Asturian Museum of Fine Arts.

Asturias Airport sijaitsee lähes 50 km ulkopuolella Oviedo.

Suomi