Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Oviedo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Oviedo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Oviedo miniopas

Autovuokraamo Oviedo
Autonvuokraus Oviedo

Oviedo on pääoman maakunnassa sama nimi ja sijaitsee luoteisosassa Espanja. Kaupungin ja maakunnan Asturian alue kuuluu ja joka on noin 30 km, Atlantin rannikkoa pohjoiseen. Se on noin. 450 km ja pääkaupunki Madridin kaakkoisosassa, ja sen väkiluku on arviolta noin 225 000 (2009).Oviedo on perustettu vuonna noin. 760 ja oli korkea arvostus on 900-luvulla.

Katedraali Oviedo on tunnettu markkinoiden maissa, jotka rakennettiin vuonna 1300, ja tässä piilee hautapaikka useita Asturian kuninkaat. Katedraali sijaitsee vanhakaupunki kapeine katuineen ja historiallisia rakennuksia. Vanha kaupunki, joka koostuu alkuperäisen kaupunki on tuskin muuttunut vuosien varrella. Useat kirkot, joita löytyy sekä kaupungin ulkopuolella on Unescon maailmanperintökohde. Oviedo on monia museoita tarjota kävijöille, myös arkeologinen museo ja museo Asturian Museum of Fine Arts.

Asturias Airport sijaitsee lähes 50 km ulkopuolella Oviedo.