Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Teneriffa Lentokenttä Nord

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Teneriffa Lentokenttä Nord sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Teneriffa Lentokenttä Nord miniopas

Autovuokraamo Teneriffa Lentokenttä Nord

Autonvuokraus Teneriffa Lentokenttä Nord

Teneriffa North Airport (TFN), aikaisemmalta nimeltään Los Rodeos lentokenttä on 11 km päässä Santa Cruz. Se on hyvä bussiyhteys välillä lentokentän ja Santa Cruz.On 5 eri autovuokraamo lentoasemalla, on automaattinen Reisen, Avis, Cicar, Europcar ja Hertz.

4.125.131 matkustajaa vieraili Teneriffa North Airport vuonna 2007, joka on pienempi kahden lentokentän Teneriffan saaren. Lentoasema palvelee 16 eri kohteisiin, lähinnä Espanjassa .Teneriffa North Airport on tunnettu pahin lento-onnettomuus, joka on koskaan tapahtunut historiassa. Vuonna 1977 törmäsi KLM Boeing 747 ja 587 ihmistä sai surmansa.

Teneriffa North Airport tarjoaa 5 eri baareissa ja kahviloissa. Sillä on useita kauppoja, joista osa myy käsitöitä ja muita erikoistuotteita Kanariansaarten. Muita mukavuuksia ovat apteekki, VIP lounge, ATM ja ensiapu.

Suomi