Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pamplona

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pamplona sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pamplona miniopas

Autovuokraamo Pamplona
Autonvuokraus Pamplona

Pamplona on pääkaupunki Navarra alueeseen, joka sijaitsee Pohjois- Espanjassa. On noin 50 km rajaa Ranskan pohjoisessa ja noin. 400 km maan pääkaupunkiinMadridiin etelässä.Kaupunki sijaitsee joen Arga että jalka Pyreneiden vuoristoon. Pamplona oli kuulemma perusti Pompey nimen Pompaelo ympäri vuoden 75 eKr. Kr.Tänään asuu lähes 200 000 (2008).

Pamplona tunnetaan parhaiten hosting festivaalin Fiesta de San Fermin kesällä. Tässä kuuluisa Bull Run kaduilla ja härkätaistelut. Tässä yhteydessä Plaza de Toros, jossa härkätaisteluissa tapahtuu, suosittu. Myös Plaza de Castillo on paljon käynyt, koska härkätaisteluista pidettiin täällä vasta 1893. Muun juhlat pidettiin uskonnollisissa kuten pääsiäinen ja joulu. Goottilainen katedraali rakennettiin vuosina 1397 ja 1530, ja sitä pidetään yhtenä tärkeimmistä uskonnolliset rakennukset.

Pamplona Airport sijaitsee noin 5 km keskustan ulkopuolella ja tarjoavat lentoja kotimaassa.