Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Salamanca

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Salamanca sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Salamanca miniopas

Autovuokraamo Salamanca
Autonvuokraus Salamanca

Salamanca on pääoman maakunnassa sama nimi ja kuuluu alueen Castilla y Leónin Luoteis Espanjassa. Väestö oli arviolta noin. 155 000 vuonna 2008, ja se on hieman yli 200 km päässä pääkaupungista Madridin kaakkoon.Salamanca sijaitsee noin 100 km itään rajan Portugalissa ja sijaitsee joen Tormes.Sen historia ulottuu aina ennen Kristuksen syntymää, koska kaupunki oli kiinni Hannibal vuonna 220 eKr. Kr.

Salamanca tunnetaan luultavasti parhaiten siitä, vanhin yliopisto Espanjassa, joka on perustettu vuonna 1220 Koska sen pitkä historia, monet vanhat rakennukset nähdä kaupungin, myös useita kirkkoja kuten kaksi katedraalia 1100 ja 1500. Square Plaza Mayor on peräisin 1200-luvulta ja historiallinen alue on listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon. Salamanca tarjoaa useita taidemuseoita lisäksi museo noin härkätaistelujen ja muita historiallisia museoita.

Salamancan lentokenttä sijaitsee noin. 15 km kaupungin ulkopuolella.