Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Fuerteventura Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fuerteventura Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fuerteventura Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Fuerteventura Lentokenttä
Autonvuokraus Fuerteventura Lentokenttä

Fuerteventura Lentokenttä sijaitsee 5 km etelään pääkaupunki Puerto del Rosario. Bussit välillä lentoaseman ja Puerto del Rosario puolen tunnin välein.Autovuokraamot lentoasemalla sijaitsevien ovat Auto Reisen Top Car, Avis, Betacar, Cicar ja Hertz

4492076 vieraili Fuerteventuran lentokenttä vuonna 2008. From Fuerteventura voi lentää moniin kohteisiin Euroopassa, mutta se pettymys on, että lentoaseman Ryanair toiminta lakkaa sen 2012. Lentokenttä on rakennettu vuonna 1960, koska suuri laajeneminen matkailua.

Fuerteventura Lentokenttä on hyvä valikoima baareja, kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Muita palveluja ovat lasten leikkialue, VIP lounge, ensiapu ja ATM.