Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Elche

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Elche sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Elche miniopas

Autovuokraamo Elche
Autonvuokraus Elche

Elche sijaitsee Kaakkois- Espanjassa, noin 20 km länteen Välimeren.Kaupunki sijaitsee Alicanten maakunnassa kuuluvat Valencian alueella, ja se on noin 25 km kaupunkiin ja lomakohteessa Alicante. Vuodesta Elche kuljettaa tavarat päivämäärien, palmu, jalkineet, oliiviöljy ja saippuaa, ja vuonna 2008 asukasluku oli mitattu noin 210 000

Elche tiedetään ympäröivät Euroopan ainoa daddelpalmeskog jonka rakensi arabien yli 1000 vuotta sitten. Metsä kuuluu yli 200 000 palmuja, ja siksi ainutlaatuinen metsän Elche on Unescon maailmanperintöluetteloon. Altamira linna on linna rakennettiin 1100 – ja 1200-luvulla ja on nyt koti Elche arkeologian ja historian museo.Elokuussa vuosittain järjestetään ja vietetään draama arvoitus Elche on lueteltu vuodesta 1400 ja on periytynyt isältä pojalle.

Alicanten lentokenttä on 6. vilkkain lentokenttä Espanja ja sijaitsee noin. 13 km ulkopuolella Elche.