Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Zaragoza Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Zaragoza Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Zaragoza Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Zaragoza Lentokenttä

Autonvuokraus Zaragoza Lentokenttä

Zaragoza Airport (ZAZ) sijaitsee 16 km länteen Zaragoza .Bussit välillä lentoaseman ja keskustan Zaragozan puolen tunnin välein maanantaista lauantaihin ja tunti sunnuntaisin. Ekonomit, Avis, Hertz Europcargo autovuokraamojen jotka tarjoavat palvelua lentoasemalla.

528313 matkustajia kävi Zaragoza lentokentälle vuonna 2009. Sen lisäksi, että siviili lentoaseman lentoasema on tukikohta Espanjan ilmavoimien ja käytetään myös NASA. Vuodesta Zaragoza, matka 11 eri Euroopan kohteisiin, lentoyhtiölle joka palvelee valtaosa on Ryanairin.

Zaragoza Airport on kahvila ja kaksi myymälää. Muita palveluja ovat ATM ja langaton internetyhteys. Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Suomi