Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Menorca Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Menorca Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Menorca Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Menorca Lentokenttä

Autonvuokraus Menorca Lentokenttä

Menorcan lentokenttää, jota kutsutaan myös Mahón Airport (MAH), joka sijaitsee 5 km lounaaseen pääkaupunki Mahon. On bussikuljetus lentoaseman ja Mahón, 5 autovuokraamo tarjoaa palvelua lentoasemalla, nämä ovat Solms, National ekonomit, Avis, Europcar ja Hertz.

Vuonna 2009 2.433.672 matkustajat lentoasemalla. Vuodesta Menorcan lentokenttää on 10 säännöllisiä reittejä, lähinnä muihin kohteisiin Espanjassa , ja lukematon määrä tilauslentoja.

On olemassa useita baareja, kahviloita ja ravintoloita Menorcan lentokenttää. Lentokentällä on verovapaat myymälät ja useat erikoisliikkeet myyvät käsitöitä, koruja ja makeisia. Muita palveluja ovat pankkiautomaatin, apteekin ja matkatoimisto. Ei konferenssi lentoasemalla Hotel Capri on Mahón on konferenssikeskus.

Suomi