Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Girona

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Girona sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Girona miniopas

Girona

Autonvuokraus Girona

Girona sijaitsee Koillis- Espanjassa , ja on maakunnan pääkaupunki ja samalla nimellä.Kaupunki on   86672 asukasta (2005).Girona on sekä kaupan ja teollisuuden kaupunki. Matkailukohteet ovat ensisijaisesti historiallinen Juutalaiskortteli keskustassa, museoiden, kivitaloja ja antiikkiliikkeitä. Girona on monia vanhoja rakennuksia keuliminen, kasvitieteelliset puutarhat, taidemuseo ja historiallinen museo, jossa antiikin välineet ovat esillä.

”La Rambla de la Libertad” on nimi, kadun keskellä, joka on myös tutustumisen arvoinen. On monia pieniä erikoisliikkeitä, ravintoloita ja muodikkaita kahviloita.

Girona on oma kansainvälinen lentoasema – ” Girona – Costa Brava Airport ”, joka sijaitsee 10 kilometriä etelään keskustasta.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokraus Girona keskustassa ja Girona Costa Brava Airport. Jotkut vuokra-autoja saatavana myös Toyota Avensis, Peugot 107, Volkswagen Golf ja Ford farmari. Hintoja, jotta sinulla on vertailtu eri autonvuokraus tarjoajia. Tämä takaa alhaiset autonvuokraus Girona.

Suomi