Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Denia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Denia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Denia miniopas

Autovuokraamo Denia
Autonvuokraus Denia

Denia on viehättävä satama kaupungin laitamilla Alicanten maakunnassa vuonna Espanjassa.

Purjevene satama todistavat vaurautta pikkukaupungissa huolimatta alhainen väkiluku on lähes 40 000Toinen maamerkki, joka vahvistaa vaurautta linna Castillo de Denia, joka kohoaa korkealla kalliolla, josta näköala kaupunkiin. On myös arkeologinen museo. Kuten espanjalainen rannikkokaupunki löytyy täällä päähän hiekkarantoja loputon tarjonta vesiurheilumahdollisuuksia. Sukellus ja kalastus ovat myös suosittuja lahtien. Kallioperään tarjoavat mahdollisuuksia kiipeilyyn, ratsastukseen ja maastopyöräilyyn. Ytimessä kaupoista ja ravintoloista toisilleen ja valikot koostuvat perinteisiä espanjalaisia ruokia, kuten tapaksia ja paellaa.

Kesäisin, erillinen okseløp vuonna town”Toros en el maaliskuu”mikä tarkoittaa myös sitä paskaa mereen. Tämä on siirtymäriitti nuorille miehille, jotka ajaa edessä oksegalloppen ja merelle.

Denia ole paikalliselle lentokentälle, mutta lähin vaihtoehto on lentää Alicanteen ja bussiyhteys sieltä.