Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Ibiza Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ibiza Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ibiza Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Ibiza Lentokenttä

Autonvuokraus Ibiza Lentokenttä

Ibiza Airport (REU) sijaitsee 7 km lounaaseen Ibiza Town .Bussit kulkevat välillä Ibiza Airport ja kaupunki. Autovuokraamot, jotka ovat läsnä lentoaseman Auriga Crown, National ekonomit, Avis, Europcar ja Hertz.

4647487 matkustajia kävi Ibizan lentokenttä vuonna 2008. Se on päätukikohta lentoyhtiön Vueling. Noin yhdeksän eri lentoyhtiöiden palvelee lentoasemalle kohteisiin noin 25 eri puolilla Eurooppaa. Lentoasema avattiin ensimmäisen kerran ja käyttää sotilaslentokenttä aikana Espanjan sisällissodan (1936-1939).

Ibizan lentokenttä on hyvä valikoima ravintoloita ja baareja ja kauppoja. Palvelut lentoasemalla tarkoitetaan apteekki, kappeli, ensiapu, matkatoimistot, pankkiautomaatit ja posteissa. Lähimmät hotellit sijaitsevat Playa d’en Bossa.

Suomi