Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Las Palmas

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Las Palmas sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Las Palmas miniopas

Las Palmas
Autonvuokraus Las Palmas

Viimeisessä väestönlaskennassa (2006) oli 377056 asukasta kaupunki, mikä tarkoittaa, että lähes puolet Gran Canarian asuu Las Palmasissa.Kaupunki, joka on yli 500 vuotta vanha, on paljon historiaa keuliminen. Vuonna 1492 Kristoffer Kolumbus oli käynti, ja siksi on erityinen Columbus museo (Casa de Colon). Muut historialliset nähtävyydet, on luontevaa mainita Santa Ana tuomiokirkko 1497

Se on matkailu, joka on päätoimisesti sekä Las Palmasin Kanariansaarilla ja muualla. Puerto piirin, joka ympäröi satama-alueella Puerto de la Luz, on kaupungin tunnetuin huvipuisto keskustassa. Tässä ovat ravintoloita, baareja ja yökerhoja. Tämä on myös 4 km suosittu uimaranta Playa de las Canterasin. Noin. 100 metriä pois rannalta on luonnollinen riutta, joka sekä vähentää aallon korkeus uimarit ja on tärkeä tehtävä alueen ekosysteemiä.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokrausta Las Palmas ja Las Palmasin lentokentälle. Olemme yleensä halvempia auto kuin kilpailijamme, koska vertaamme tunnettuja yrityksiä kuten Avis, Budget, Alamo ja National. Kokeile hakukone yllä nähdäksesi saatavilla vuokra-autoja ja tarjouksia.