Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Madrid Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Madrid Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Madrid Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Madrid Lentokenttä
Autonvuokraus Madrid Lentokenttä

Madrid-Barajas Airport (MAD) sijaitsee 9 km päässä Madridista. Metro vie sinut keskelle Madrid on 12 minuuttia, ja on myös useita busseja.Autovuokraamot ovat edustettuina lentoasemalla ja sijaitsee terminaalissa 1 ja 4 ovat Goldcar vuokraus, Avis, Europcar, National ekonomit, Hertz, Aero kaupungin Ares Mobile ja Sixt.

48.270.581 matkustajia kävi Madridin lentokenttä vuonna 2009 tehden neljäs suurin lentokenttä Euroopassa ja yksi 15 maailman suurimmista. On kaksi muuta lentokenttää Madridissa Torrejon ja Cuatro Vientos, mutta ne ovat pieniä. Madridin lentokentällä on neljä terminaalia, että bussi niiden välillä, joista viimeinen avattiin vuonna 2006. Madridin lentokentältä voi matkustaa suoraan noin 160 kohdetta ympäri maailmaa. Lentokenttä päämaja kuusi lentoyhtiötä, Iberia, Air Europa, Easyjet, Vueling, Spanair ja Ryanair

Madridin lentokenttä on yli 100 liikettä ja 30 erilaista ravintolaa, kahvilaa ja baaria. Muita palveluja ovat langattomat Internet-yhteys, VIP lounge, konferenssikeskus, pankki, posti, lasten leikkipaikka ja kappeli. Monet hotellit sijaitsevat lentoasemalla, mukaan lukien Best Western Hotel Villa De Barajas ja Sofitel Madrid Campo de las Naciones.