Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Barcelona

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Barcelona sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Barcelona miniopas

Barcelona

Autonvuokraus Barcelona

Barcelona on Espanjan toiseksi suurin kaupunki.Se sijaitsee Katalonian alueella. Oli 1,6 miljoonaa asukasta Barcelonassa vuonna 2007. Lähiöissä voidaan 3000000 plus. Sen sijainti koillisessa Välimeren tekee se, että Espanjan tärkeimmistä solmukohta ja satamakaupunki. Barcelona on rikas kulttuuriperinteitä.

Vuonna 1992 olympialaisissa täällä, joka jälkeenpäin on edistänyt matkailun. Jo vuonna 1450 kaupunki sai oman yliopiston, ja linna laskee Barcelonan rakennettu samoihin aikoihin, voidaan vielä käynyt. Muuten kaupunki näyttää useita historiallisia nähtävyyksiä, ja monet niistä ovat Unescon maailmanperintökohde.

Taide Asianosaisten olisi varmasti ryhtyä Picasso-museo. Barcelona on myös yksi Espanjan tärkeimmistä teollisuuden kaupungit, painottaen erityisesti Autotuotanto (SEAT, Nissan), kone-, kemian-ja tekstiiliteollisuudessa.

Kaupungissa on kolme lentokenttää. Suurin on El Prat lentokentälle 12 km keskustasta länteen.

Varaus autonvuokraus Barcelona on turvallinen ja edullinen kautta Halpavuokraauto.fi. Valitse mihin haluat Barcelona poimia auton ja luovutuspaikka. (Hinta yksisuuntaista vuokrat ovat mukana). Valitse haluamasi auton ja anna luottokorttisi tiedot. Muutaman tunnin kuluttua saat vahvistuksen tilauksesta.

Suomi