Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Barcelona

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Barcelona sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Barcelona miniopas

Barcelona
Autonvuokraus Barcelona

Tarvitsetko vuokra-auton Barcelonassa? Ehkä haluat varata vuokra-auton ennen saapumistasi, jotta auto on valmiina lentoasemalla? Olitpa sitten liike- tai lomamatkalla, olemme varmoja, että löydät tarpeitasi täydellisesti vastaavan ajoneuvon. 

Barcelona

Barcelona on Espanjan toiseksi suurin kaupunki, ja se sijaitsee Katalonian itsehallintoalueella. Vuonna 2007 Barcelonassa oli 1,6 miljoonaa asukasta, ja esikaupunkialueet mukaan lukien luku on noin 3 miljoonaa. Kaupungin sijainti koillisessa Välimeren rannalla tekee Barcelonasta Espanjan tärkeimmän liikenteen solmupisteen ja merisataman. Barcelonassa on myös rikas kulttuuriperinne. 

Vuonna 1992 Barcelonassa pidetyt kesäolympialaiset virkistivät turismia entisestään. Barcelona sai ensimmäisen yliopistonsa jo vuonna 1450. Samoihin aikoihin Barcelonan kreivit rakensivat linnan, jossa voi vierailla tänäkin päivänä. Kaupungissa on useita muitakin historiallisia nähtävyyksiä, ja monet niistä kuuluvat UNESCO:n maailmanperintökohteiden luetteloon. 

Jos olet kiinnostunut taiteesta, Picasso-museo on ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde. Barcelona on myös yksi Espanjan tärkeimmistä teollisuuskaupungeista painopisteenään autoteollisuus (SEAT, Nissan, jne.) sekä kone-, kemian- ja tekstiiliteollisuus. 

Kaupungilla on kolme lentoasemaa, joista suurin on El Pratin kansainvälinen lentoasema. Se sijaitsee 12 kilometriä kaupungin keskustasta länteen. 

Meidän kauttamme auton vuokraaminen Barcelonassa on sekä turvallista että edullista. Valitse, mistä Barcelonan toimipisteestä haluat auton noutaa ja minne haluat sen ennen lähtöäsi palauttaa. Hintaan sisältyy yhdensuuntainen vuokraus. Valitse haluamasi auto ja syötä luottokorttisi tiedot. Muutaman tunnin kuluttua saat vahvistuksen tilauksestasi. 

Lentoasema

Päälentoasema, Barcelona, El Prat Airport (BCN), sijaitsee 12 kilometriä kaupungin keskustasta länteen. Monilla tunnetuilla autovuokraamoilla on toimipiste lentoasemalla, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Enterprise, Atesa ja Sixt. 

Ajovinkkejä

Barcelona on loistava lähtöpiste vuokra-autolomalle, ja Katalonian alueella on monia mielenkiintoisia matkakohteita. On erittäin suosittua vuokrata auto Barcelonasta ja tehdä sieltä päiväretkiä muualle omaan tahtiin. Monet ajavat myös pieneen ja vuoristoiseen Andorran valtioon, joka sijaitsee 192 kilometriä Barcelonasta koilliseen. Andorra tunnetaan pääasiassa verovapaista tuotteistaan, mutta siellä on myös monia historiallisia nähtävyyksiä. 

Voit ajaa vuokra-autollasi myös turisti- ja merenrantakaupunki Sitgesiin, joka sijaitsee 37 kilometriä Barcelonasta kaakkoon. Kohteessa on monia upeita rantoja, historiallisia rakennuksia ja yökerhoja. Sitges tunnetaan myös vuosittaisista festivaaleistaan, kuten elokuvafestivaalistaan ja karnevaalistaan. 

Girona on kaupunki pohjois-Kataloniassa, ja se sijaitsee 116 kilometriä Barcelonasta koilliseen. Voit tutustua päiväretkelläsi erilaisiin vaikuttaviin monumentteihin. Suosittelemme tutustumaan esimerkiksi 1300-luvulla valmistuneeseen Santa Marian katedraaliin. Toinen kaupungin nähtävyyksistä on 1200-luvulta peräisin oleva arabialainen kylpylä ”Banys àrabs”. 

Jos olet kiinnostunut taiteesta, suosittelemme ajamista pieneen Figueresin kaupunkiin, joka sijaitsee 138 kilometriä Barcelonasta koilliseen. Löydät kaupungista Salvador Dalí -museon, joka on Espanjan suosituin museo heti Madridin Prado-museon jälkeen. 

Liikenne

Katalonian alueella on erittäin hyväkuntoiset moottoritiet. Opasteet ovat hyviä, joten suunnistaminen on helppoa. Jos ajat Barcelonan keskustassa, sinun on hyvä huomioida, että liikennettä on paljon, ja ruuhka-aikana keskusta voi olla hyvinkin ruuhkainen. Myös vapaan pysäköintipaikan löytäminen keskustasta voi olla vaikeaa. Vinkkinämme on, että ajat Eixamplen alueella sijaitsevalle Barcelonan linja-autoasemalle, ”Estación de Nordille”, jossa on suuri parkkipaikka.