Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus La Coruna

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot La Coruna sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

La Coruna miniopas

La Coruna
Autonvuokraus La Coruna

Tärkein satama kaupunki Espanjan Atlantin rannikolla, La Coruña. Se sijaitsee luoteeseen maassa, erityisesti maakunnassa Galiciassa. Vuonna 2007 sen asukasluku oli arviolta 244388.

La Coruna on kaunis kaupunki, jossa kuuluisa ja viehättävä ranta. Kuuluisin nähtävyys on yli 2000 vuotta vanha Hercules Tower (Torre de Hercules) – maailman vanhin majakka.   Se sijaitsee kukkulan henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin ja merelle. 1500-luvun linnoitus Castillo San Anton on myös mainittava. Se on nähtävyys jo itsessään, joka sisältää myös arkeologinen ja museot. Muuten on olemassa useita museoita ja gallerioita kaupungin.

Se on lyhyen matkan päässä keskustasta useita hienoja rantoja, kuten Playa de las Lapas – sijaitsee lähellä Hercules Tower. Se ei ole suuri, mutta on hyvin sijaitsee välillä kallioita.