Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Teneriffa Lentokenttä Sør

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Teneriffa Lentokenttä Sør sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Teneriffa Lentokenttä Sør miniopas

Autovuokraamo Teneriffa Lentokenttä Sør
Autonvuokraus Teneriffa Lentokenttä Sør

Teneriffa Airport South Teneriffa, joka tunnetaan myös nimellä Teneriffa Etelä-Reina Sofia Airport (TFS), joka sijaitsee 60 km etelään Santa Cruzin kaupungissa Granadilla de Abona.On mahdollista matkustaa bussilla lentokentän ja Santa Cruz ja muualla saarella. On 6 erilaista autovuokraamo lentoasemalla, on automaattinen Reisen, Avis, Cicar, Europcar, Hertz ja Goldcar Euroopassa.

Vuonna 2009 7.108.073 ihmistä vieraili Etelä-Teneriffan lentokentälle on toinen kahdesta lentoasemien Teneriffan saarella, jossa Teneriffa Airport South on vähiten niitä.On hyvät bussiyhteydet kahden lentoaseman välillä. From Teneriffa South Airport voi lentää noin 60 eri kohteeseen Euroopassa.

Teneriffa South Airport on hyvä valikoima kauppoja, myös tax-free, sekä kahviloita, baareja ja ravintoloita. Lentokentälle myös matkustaa, kappeli, apteekki, terveyskeskus, pankki, posti, business center ja VIP-loungessa. Ei ole hotelleja lentokentälle, mutta yksi hotelleja lähellä Hotel Vincci Teneriffa Golf.