Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Vigo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Vigo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Vigo miniopas

Autovuokraamo Vigo
Autonvuokraus Vigo

Vigo sijaitsee aivan länteen Espanjan ja rajojen Atlantin valtamerellä.Kaupunki kuuluu Pontevedran maakunnassa ja se on vain 30 km joen Minho mikä merkitsee rajan Portugalin pohjoisella rajalla, ja Espanja. Vigo on erittäin hyvä satama, joka on yksi kaikkein aktiivisimpia, ja vuonna 2008 asukasluku arviolta lähes 300 000

Vanhankaupungin Vigo on jyrkkiä katuja ja kehotti Casco Vello, kun taas uudempi piiri on ominaista laaja kaduilla ja moderneja rakennuksia. Vanha linna Castillo del Castro on rakennettu vuonna 1600 ja istuu kukkulalla yläpuolella vanhaankaupunkiin. Lisäksi on useita kirkkoja, jotka ovat säilyneet vuosisatoja, kuten Iglesia de Santa Maria Castelo ja Iglesia de Santiago de Bembrive molemmat joka ulottuu 1100. Niistä museot voi vierailla historiallinen museo ja taidemuseo. Aivan keskustan ulkopuolella löytyy houkuttelevia rantoja, jotka vetävät enemmän turisteja kesällä.

Vigo Peinador Airport on noin. 8 km päässä kaupungista.