Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Gran Canaria Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Gran Canaria Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Gran Canaria Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Gran Canaria Lentokenttä
Autonvuokraus Gran Canaria Lentokenttä

Gran Canaria Airport (LPA) sijaitsee 18 km etelään pääkaupunki Las Palmas. Bussit välillä lentoaseman ja Las Palmas. Autovuokraamot, jotka tarjoavat palvelua Gran Canarian lentoasema on automaattisen Reisen, Avis, Cicar, Europcar, Hertz Euroopassa ja Goldcar

Lentoasemalla Gran Canaria on suurin lentokenttä Kanariansaarilla ja 5. suurin lentokenttä Espanja jälkeen matkustajien määrä.Vuonna 2009 9.155.670 vieraili Gran Canarian lentokentälle. Se on päätukikohta lentoyhtiön Binter Canarias ja palvelee yli 70 eri kohteeseen.

Gran Canarian lentoasema on hyvä valikoima baareja, kahviloita ja ravintoloita ja useita kauppoja. Muut lentoaseman tilojen kanslia, internet kahvila, pankki, posti, lasten leikkialue, kappeli, vauvanhoitohuoneita, kokoustilat, apteekki ja terveyskeskus. Ei ole hotelleja lentoasemalla.