Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bilbao

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bilbao sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bilbao miniopas

Bilbao
Autonvuokraus Bilbao

Satamakaupunki Bilbao sijaitsee Pohjois-Espanjassa ja pääoman Vizacaya maakunnassa.Bilbao on Baskimaan tärkein kaupunki 372000 asukasta (2007). Nervión joki virtaa kaupungin läpi ja erottaa uusi moderni osa kaupunkia vanhasta kaupungista.

Bilbao voi osoittaa mielenkiintoisia rakennuksia, kauniita siltoja, kauniita puistoja, museoita ja hyvä ostos. Suurin nähtävyys kaupungissa on Guggenheim-museo avattiin vuonna 1997. Museossa on tullut maamerkki Bilbao mielenkiintoinen arkkitehtuuri on suunniteltu teräs-, kivi-ja titaania. Guggenheim-museo on erilaisia taidenäyttelyitä ja modernia taidetta. Kun museo avattiin, matkailu on kasvanut huomattavasti Bilbaossa.

Vanha kaupunki on myös tutustumisen arvoinen, ja sen viehättävä tyyli ja erinomaiset ostosmahdollisuudet.

Bilbao Airport sijaitsee aivan keskustan ulkopuolella.