Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Lugo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lugo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lugo miniopas

Autovuokraamo Lugo

Autonvuokraus Lugo

Lugo on maakunnan pääkaupunki Lugon ja sijaitsee Galician Luoteis Espanjassa .Kaupunki sijaitsee joen Miño ja se kertoo. 160 km Portugalin pohjoisella rajalla. Se on noin 100 km luoteeseen Atlantin rannikkoa ja noin 500 km ja pääkaupunki Madridin kaakkoon.Väestön mitattiin lähes 100 000 vuonna 2009.

Noin vanhan kaupungin Lugo on roomalainen muuri pystytettiin ympäri vuoden 300 jKr Kruunu ja listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon. Vanhassa kaupungissa on useita neliöitä ja paikkoja kuten Plaza de Santo Domingo, kaunis katedraali, joka sijaitsee vain sisällä vanhan kaupungin muurien, rakennettiin vuonna 1100. Vuonna Lugo järjestetään festivaaleja pääsiäisen ja joulun vietossa sekä festivaaleilla kuten Fiesta de San Froilan runsaista ja perinteisiä tuotteita.

Vierailijat voivat joko purkaa Santiago de Compostelan lentokentälle on noin. 90 km päässä Lugo, tai Coruna Airport sijaitsee 95 km päässä kaupungista.

Suomi