Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sevilla

Oletko koskaan halunnut lomailla Sevillassa? Upea paikka on jokaisen kohteessa vietetyn päivän arvoinen! Tee itsellesi palvelus ja hyödynnä jotakin kohteessa olevista autovuokraamoista taataksesi saumattoman matkailukokemuksen. Kun olet päättänyt, mitkä kohteet haluat kokea, ja olet varannut auton käyttöösi, olet valmis löytämään Andalusian aarteet. 

Opas Sevillaan 

Autovuokraamo Sevilla
Autonvuokraus Sevilla

Sevilla on Andalusian pääkaupunki ja samalla itsehallintoalueen isoin kaupunki Espanjan lounaisosassa. Kyseessä on kiistatta yksi Iberian niemimaan kiinnostavimmista kohteista. Pelkästään vanhasta kaupungista löytyy kolme Unescon maailmanperintökohdetta, ja tämä on vasta maistiainen siitä, mitä kaikkea kaupunki voikaan tarjota. Jalkapallofanit yhdistävät varmasti kaupungin nimen kuvauksellisten maisemien lisäksi menestyksekkääseen jalkapalloseuraan Sevilla FC:hen. 

Sevillassa on vaikea kyllästyä, sillä alue on täynnä kauniita maamerkkejä. Yksi vaikuttavimmista on valtava goottilainen katedraali ”La Giralda” ja sen kellotorni. Iberian niemimaan rakennuksissa on tyypillisesti yksityiskohta, johon matkailijan katse osuu herkästi. Rakennusten julkisivut on nimittäin koristeltu värikkäin ja monen muotoisin laatoin (esp. azulejo). Kävelyretki kaupungilla antaa mahdollisuuden ihailla näitä arkkitehtuurisia luomuksia. 

Sevillan asukasmäärä on noin 690 000, mutta koko metropolialueella asuu noin 1,5 miljoonaa ihmistä. Täten se on alueen suurin ja koko Espanjan neljänneksi suurin kaupunki. Koska Sevilla sijaitsee sisämaassa, on Andalusian pääkaupungin satama noin 80 kilometriä Atlantilta. Tämä tarkoittaa, että kyseessä on maan ainoa jokisatama. Mikäli valtameri ja satama saavat matkailuhalusi heräämään, voit ottaa kohteeksi lähiseuduilla sijaitsevat Malagan, Córdoban ja Cádizin kaupungit. 

Mikäli et ole helleihmisiä, vierailu Sevilla jonakin toisena vuodenaikana kuin kesällä on suositeltavaa. Heinä-elokuussa lämpötilat voivat nousta jopa 35 asteeseen. Talvet ovat melko leutoja, sillä keskilämpötila on noin 11 astetta. Säästä huolimatta kaupunki tarjoaa runsaasti ihastuttavia ravintoloita, joissa voidaan nauttia espanjalaisia tapaksia ja paikallisia viinejä. 

Tutustu alueeseen vuokra-autolla

Sevillan vanha kaupunki on itsessään vaikuttavan kokoinen – se olikin yksi keskiajan suurimmista kaupungeista. Onneksi vuokra-autolla tutustut kaikkiin kaupungin saloihin uuvuttamatta itseäsi. Yksi kohde, jota ei kannata jättää välistä, on Alcázar-palatsi. Monet tunnistavat kohteen suositusta Game of Thrones -TV-sarjasta. Vaikka sarja ei olisi tuttu, on luvassa unohtumaton elämys. Lentokentältä matkaa Alcázarille on 15 kilometriä eli autolla noin 20 minuuttia. 

Jos haluat paeta hetkeksi hellettä, ”Isla Mágica” on ihanteellinen kohde. Sevillan nk. taikasaari on huvipuisto, jossa voi nauttia tavanomaisten huvilaitteiden ja elokuvanäytösten lisäksi myös suuresta järvestä. Sen rannalla on mukava rentoutua ja vilvoitella. Pakkaa kaikki tarpeellinen autoosi ja olet valmis lähtemään. Etäisyys lentokentältä on noin 13 kilometriä, ja matkan taittaa vartissa. 

Mikäli mielit tutustua kaupunkeihin Sevillan ulkopuolella, muinainen Cádiz on vierailun arvoinen kohde valkoisine rakennuksineen ja yli sadan vartiotorninsa ansiosta. Kaupungissa voit kävellä elämää täynnä olevien katujen läpi, vierailla paikallisilla kalatoreilla ja maistella tuoreita herkkuja. Vierailu on helppo toteuttaa, sillä matkaa Sevillasta on alle 1,5 tuntia. Kaupunkien välimatka on noin 130 kilometriä. 

Lentokenttä

Sevillan lähellä on yksi lentokenttä, joka tunnetaan nimillä San Pablon lentokenttä tai yksinkertaisesti Sevilla Airport (SVQ). Se palvelee vuosittain yli viittä miljoonaa matkustajaa. Kenttä sijaitsee lähellä, noin kymmenen kilometriä Sevillasta koilliseen. 

Lentokentällä on monia vaihtoehtoja vuokrata auto. Valittavana on runsaasti eri automalleja ja merkkejä aina luksusautoista käyttöautoihin. Mikä parasta, hintataso on muihin Espanjan lentokenttiin verrattuna edullinen. Kentällä toimivia vuokra-autoyhtiöitä ovat muun muassa Avis, Europcar, Hertz, Sixt, National Atesa ja Enterprise Rent-A-Car. 

Sevillan lentokentällä on paljon palveluita. Matkailijat, jotka odottavat lentoja Pariisiin, Lontooseen, Roomaan, Lissaboniin tai muihin kohteisiin, voivat viettää aikaa outlet-myymälöissä ostoksia tehden tai rentoutuen ravintoloissa ja kahviloissa. Kentän sisätilojen arkkitehtuuri esittelee Sevillan kulttuurin kohokohtia. 

Liikenne

Sevillassa autoilu voi olla haastavaa, sillä osa alueista on osittain rajattu autoliikenteeltä. Ajoa varten on hyvä vuokrata GPS-laite tai varata karttoja, jotta kaduilla suunnistaminen on helpompaa. Aikaa ei kannata tuhlata parkkiruudun etsimiseen, vaan parasta on suunnata suoraan parkkialueille. Osa parkkialueista on ilmaisia siestan aikaan. 

Kuten tavallista, tietyöt ja ruuhkat voivat aiheuttaa viivästyksiä, mutta muuten liikenne on melko sujuvaa. Tiet ovat tavallisesti hyvässä kunnossa, ja moottoriteillä ajaminen on miellyttävää. Espanjassa ovat voimassa pääsääntöisesti seuraavat nopeusrajoitukset: 120 km/h moottoriteillä, 90 km/h valtateillä ja 50 km/h kaupungeissa.