Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus La Gomera

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot La Gomera sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

La Gomera miniopas

Autovuokraamo La Gomera
Autonvuokraus La Gomera

La Gomera sijaitsee länteen Teneriffan ja yksi vähiten asuttujen ja Kanariansaarten vain 23 000 asukasta (2008).Se ei suotta, että tämä saari on ollut nicknamed”Tranquility Islanti.” La Gomera on hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat nähneet täyttää puolueen ja massaturismin että rutto lähisaarilla. Täällä voi ihailla koskematonta luontoa vapaa. Erityisesti vaihtelevassa maastossa alkaen syviä laaksoja ja jyrkkiä kallioita houkuttelee retkeilijöitä eri puolilta maailmaa.

Yksi kohokohdista saari on kansallispuistoon Grajonay, tiheään kasvillisuus metsä esitetty troskle ympäristössä. La Laguna Grande on suosittu piknik-alue alareunassa tulivuoren kraatteri.

On paikallinen lentokenttä La Gomera, La Gomera Airport lähellä pieni kylä nimeltä Alejero joka on kotimaan lentoja Gran Ganaria ja Teneriffalla.Useimmat saapuvat veneellä saaren pääkaupunki San Sebastian Teneriffalta.