Autovuokraamo Norja

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Norja

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Norja sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Norja miniopas

Norja

Autonvuokraus Norja

Norja on kaukana pohjoisessa Euroopassa on läntisin maa Skandinavian niemimaalla. Maa on hyvin pitkä rantaviiva – Barentsinmerellä pohjoisessa / koillinen, Norja Meri pohjoisessa ja lännessä, Pohjanmeren Lounais – ja Skagerrakin ja Kattegatin etelässä. Muuten maa on yhteinen raja Venäjän , Suomen ja Ruotsin .Myös jotkut ulkomailla alueet kuuluvat Norjalle. Tämä koskee Karhusaaren ja saaristo Svalbard (Huippuvuoret) Barentsinmeren Jan Mayen (Norjan ja Grönlannin) ja muutamia pieniä saaria lähellä Etelämannerta (Bouvet’nsaari ja Peter 1.s saari).

Norja – joka on suurelta osin vuoristoinen maa – on n.. 4,8 miljoonaa asukasta (2009). Korkein kohta on Galdhøpiggen (2469 m). Rannikolla, varsinkin lännessä, on useita syviä vuonoja – vaikka parhaat maatalousalueet sijaitsevat itäosassa maata.

Vaikka Norja sijaitsee kaukana pohjoisessa, ei Golfvirran lämmittävä, joten ilmasto on enimmäkseen leuto. Kaukana pohjoisessa on subarktiselta ilmasto – ja siinä osassa maata, joka sijaitsee pohjoiseen napapiiriltä, on myös aikaa keskiyön aurinkoa kesällä ja pimeä talvi.

Pääoman Oslo , joka sijaitsee pään Oslon vuonon maan eteläosassa on noin.580000 asukasta (2009). Muita suuria kaupunkeja ovat Bergen , Trondheim , StavangerKristiansand ja Tromssa . Virallinen kieli maassa on Norja, mutta alkuperäisväestön – joka on sen ydinalueisiin maan pohjoisosan – on Sami äidinkielenään (vaikka suurin osa puhuu myös Norja).

Norjan päälentokenttä – Oslo Gardermoen Airport – sijaitsee hieman pohjoiseen pääkaupunki.Muut suuret lentoasemat Bergen Airport Flesland , Stavanger Lentokenttä Sola ja Trondheim Lentokenttä Vaernes .

Halpavuokraauto.fi on laaja valikoima vuokra-autoja kaikissa suuret lentokentät ja kaupungit Norjassa. Kokeile hakukone ja varaa vuokra-auto 3 helppoa vaihetta. Kaikki hinnat autonvuokraus ovat tarpeen vakuutus ja ilman kilometrirajoitusta.