Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bardufoss

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bardufoss sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bardufoss miniopas

Bardufoss
Autonvuokraus Bardufoss

Bardufoss on hallinnollinen keskus Målselv kunta, joka sijaitsee itään pohjoisen Norja lääni Tromssan – raja Ruotsin. Kylässä on noin Bardufoss. 2250 asukasta (2009), ja on tunnettu sen keskeinen merkitys Norja sotilas.

Bardufoss sijaitsee Puolustusvoimien osaamisen ja koulutuksen keskus (Maanpuolustuskorkeakoulu) – ja siellä on myös kolme sotilasleirejä lähellä kylän.

Luonne Målselv on kaunis, ja Bardufoss on hyvä lähtökohta virkistystoimintaan alueella. Nähtävyyksiin kuuluvat seuraavat suosituin: Polarbadet (Norjan pohjoisin vesipuisto), Målselvfossen (Norja kansallinen vesiputous, joka sijaitsee hieman itään kylän) ja Ylä Dividalen National Park – noin. 70 km kaakkoon Bardufoss, aivan Ruotsin rajan.

Se voi myös mainita, että hallinto Mid-Troms museo, jolla on sivuliikkeitä useissa paikoissa keskiosassa Troms sijaitsevan Bardufoss.

Bardufoss Airport on yhdistetty sotilas-ja siviilipuolen lentokentälle, kuten säännöllisesti reitit Lontoon (Heathrow).