Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Oslo Gardermoen Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Oslo Gardermoen Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Oslo Gardermoen Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Oslo Gardermoen Lentokenttä

Autonvuokraus Oslo Gardermoen Lentokenttä

Oslo Airport Gardermoen (OSL) sijaitsee lentokentän välisellä rajalla Nannestad ja Ullensaker kunta, noin 50 km pohjoiseen Oslon .Se on suurin lentoasema ja toiseksi suurin Pohjoismaissa Kastrupin vuonna Kööpenhaminassa .Siellä on säännöllinen linja ja lentokentälle junalla Oslon ja lentokentän. Hertz autovuokraamojen, Europcar, Sixt, Avis ja Budget sijaitsee tuloaulaa rautatieasemalta.

18,1 miljoonaa matkustajaa vieraili Oslon Gardermoenin lentokentältä vuonna 2009. Lentoasema avattiin vuonna 1998 ja tarjoaa suorat lennot 94 eri kansainvälisiin kohteisiin ja 23 kotimaan kohdetta. Se on päätukikohta Norja Air Shuttle ja SAS. Suunnitelmat edellyttävät uusi terminaali 2 valmistuu vuonna 2013 eli Oslon lentoasema voi sijoittaa 28 miljoonaa matkustajaa. Suosittuja kohteita ovat Stavanger , Bergen , Trondheim , Tromssa .Jotkut suosittuja lentoja ulkomailla: Alicante , Malaga ,Rooma , Pisa ja Mallorca .

Oslon Gardermoenin lentokentältä on noin 20 myymälää ja noin 20 eri baareja, kahviloita ja ravintoloita. Muita palveluja ovat langattomat Internet-pankkien ja kolme loungea. On olemassa useita veistoksia ympäri terminaalirakennuksen tunnetaan ”ääni suihkut,” laitosten, joka pelaa luonnon ääniä, jos toinen niistä on. Radisson SAS Airport Hotel sijaitsee vain 100 metrin päässä terminaalirakennuksen.

Kokeile hakukone, joka vertaa hintoja autonvuokraus. Etsi edullisia vuokra-auto jo tänään!

Suomi