Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Oslo Gardermoen Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Oslo Gardermoen Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Oslo Gardermoen Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Oslo Gardermoen Lentokenttä
Autonvuokraus Oslo Gardermoen Lentokenttä

Tarvitsetko kenties vuokra-autoa saapuessasi Osloon Gardemoenin lentokentälle? Auton vuokraus lentokentältä on helppoa, ja sen avulla välttää myös stressin julkisen liikenteen aikatauluista ja sujuvuudesta. Voit valita useiden eri autojen joukosta. Saadaksesi juuri sinulle sopivan auton kannattaa varaus tehdä etukäteen. Autovuokraamojen hintoja vertailemalla löydät helposti edullisimman vaihtoehdon. 

Yleistä tietoa Gardemoenista

Oslon Gardemoenin lentokenttä (OSL) sijaitsee Nannestadin ja Ullensakerin kuntien välillä, noin 50 kilometrin päässä Oslosta pohjoiseen. Se on Norjan suurin lentokenttä ja Pohjoismaiden toisiksi suurin kenttä. Suurempi on ainoastaan Kööpenhaminan Kastrup Tanskassa. Oslon ja lentokentän välillä toimii säännöllinen julkinen liikenne, ja kentälle kulkee lentokenttäjunia ja busseja. Juna-aseman vieressä, saapuvien terminaalin aulassa sijaitsevat myös autovuokrausfirmat, joihin kuuluu muun muassa Hertz, Europcar, Sixt, Avis ja Budget. 

Oslon Gardemoenin lentokentältä matkusti 18,1 miljoonaa matkustajaa vuonna 2009. Lentokenttä avautui vuonna 1998, ja sen kautta on mahdollista lentää 94 kansainväliseen ja 23 kotimaan kohteeseen. Se on Norwegian Air Shuttlen ja SAS:n kotiasema. Uusi terminaali 2 oli tarkoitus avata aikataulun mukaan jo vuonna 2013, mutta avaaminen venyi vuoteen 2017. Oslon lentokentän kapasiteetti riittää 28 miljoonaan matkustajaan. Kotimaisiin suosikkikohteisiin kuuluu Stavanger, Trondheim ja Tromssa. Kansainvälisistä kohteista suosikkeja ovat Alicante, Malaga, Rooma, Pisa ja Mallorca

Oslon Gardemoenin lentokentällä on noin 20 kauppaa ja arviolta 20 erilaista baaria, kahvilaa ja ravintolaa. Saatavilla on myös langaton internet, pankki ja kolme loungea. Terminaalissa on runsaasti veistoksia, ja se tunnetaan myös niin sanotuista äänisuihkuista, jotka ovat luontoääniä toistavia installaatioita. Ne aktivoituvat, kun matkustaja seisoo niiden alla. Radisson Blu Airport Hotel sijaitsee noin 100 metrin päässä terminaalista. 

Kokeile vuokra-autojen hintoja vertailevaa hakukonettamme. Sen avulla voit löytää halvan vuokra-auton jo tänään! 

Ajovinkkejä

Mikäli suuntaat lentokentältä Osloon, seuraa E6-tietä kohti keskustaa. Ajomatka kestää noin 40 minuuttia. Oslossa on runsaasti eri nähtävyyksiä; Kuninkaan linna (Det Kongelige Slottet), Karl Johanin Portti, Parlamentti (Stortingert), Åkershusin linnoitus (Åkershus Festning) ja Oopperatalo ovat vain muutamia niistä. Oslo tarjoaa myös runsaasti kulttuuria ja viihdettä, joiden lisäksi tarjolla on mahtavia shoppailumahdollisuuksia. 

Vuokratessasi auton Gardemoenista voit myös vierailla Lillehammerin kaupungissa, joka sijaitsee 147 kilometrin päässä Oslon Gardemoenin lentokentältä. Lillehammerissa sijaitsee mahtava Olympiamuseo, joka painottuu modernin ajan olympialaisiin. Kaupungissa voi käydä vierailemassa myös Norjan postimuseossa ja Maihaugenin ulkoilmamuseossa, jossa on 200 historiallista rakennusta. Yksi näistä rakennuksista on Garmon puukirkko 1200-luvulta. Lillehammerin keskustassa sijaitseva Storgata on myös itsessään vierailun arvoinen kauniine puurakennuksineen. Kävelykadun varrella on myös runsaasti mukavia kahviloita, gallerioita ja kauppoja.