Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Larvik

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Larvik sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Larvik miniopas

Larvik
Autonvuokraus Larvik

Rannikkokaupunki Larvik (23600 asukasta v. 2007) sijaitsee Kaakkois- Norjassa on Larviksfjord (joka virtaa Skagerrak), ja kuuluu läänin Vestfold.Larvik   perustettiin vuonna 1671, ja päätoimisesti oli aika puukaupan, laivanrakennus ja merenkulku.Myöhemmin 1930-luvulla kaupunki oli monipuolinen teollisuuden kasvu.

Satamasta Larvik bilfergeforbindelse Hirtshals Tanskassa ja E18 kulkee myös keskustasta pohjoiseen.

Kaupungin vanhimmat rakennukset sijaitsevat Tollerodden – ja täällä on useita historiallisia nähtävyyksiä. Kaikkein vieraili Larvik kirkolle 1677, Larvik sairaalan 1762 ja vanhoja tapoja House of 1712 – mikä tänään taloa kaupungin merenkulun museo. Alueella on myös kaunis kartanorakennus barokkityyliin vuodesta 1674.

Muut matkailukohteet kaupungin Larvik museo – kotiseutumuseo kanssa näyttelyesineitä noin kaupungin meri-ja teolliseen historiaan, pyökistä – virkistysalueen erittäin kävelyreitit, puisto Fritzøe Fritzøehus – mikä on kartano 1860-luvulta.

Larvik on muuten hyvä kesä lomakaupunki, kiviä ja rannat, leirintäalueet ja venesatamat, jotka ovat tulvillaan småbåtliv. Larvik on myös mukava bisnesalueen kauppoja, kahviloita ja ravintoloita.

Lähin lentokenttä on Sandefjord – Torp, joka sijaitsee 22 km koilliseen Larvik.