Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Stjørdal

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Stjørdal sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Stjørdal miniopas

Autovuokraamo Stjørdal
Autonvuokraus Stjørdal

Stjørdal on kaupunki noin. 11000 asukasta (2010) – joka sijaitsee etelään Nord-Trøndelag County – 33 kilometriä itään Trondheim. Stjørdal on ollut kaupungin asema vuodesta 1997 ja on tärkeä kaupallinen keskus alueella.

Löytöretki kalliokaiverrusten kivikaudelta useissa paikoissa Stjørdal – mukaan lukien mennessä Hegra – osoittaa, että ihmiset ovat asuneet täällä hyvin pitkään, ja keskiajalla oli useita suuria maatiloja täällä. Yleensä bydannelse syntyi kuitenkin vasta 1700, kun käsityöläiset ja kauppiaat alkoivat liikkua täällä.

Niistä historiallisia nähtävyyksiä – lisäksi petroglyph kentät – löydämme rauniot Steinvikholm linna, rakennettu vuonna 1530 kuin asuinpaikka ja linnoitus viimeinen katolinen arkkipiispa Norjassa. Muuten Hegra linnoitus (kutsutaan myös mutkia Ingstad nopea) mainitaan. Se pystytettiin vanavedessä liiton vuonna 1905 puolustuslinja mahdollinen hyökkäys Ruotsiin.

Stjørdals vanhin rakennus on Stjørdal kirkko, rakennettu myöhään 1000-luvulla. Se on myös Norjan vanhin täysin säilynyt kivirakennus.

Yksi nähtävyys toisenlaista on Stjørdalselva, jota pidetään yhtenä Keski-Norjan parhaista lohijoista.

Yksi suurimmista lentoasemista, Airport Trondheim – Værnes, joka sijaitsee 3 km etelään keskustasta.