Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Longyearbyen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Longyearbyen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Longyearbyen miniopas

Autovuokraamo Longyearbyen
Autonvuokraus Longyearbyen

Longyearbyen on hiiliteollisuuden kaupunki sijaitsee saaren länsipuolella ja Huippuvuoret, joka kuuluu Norja saaristossa Huippuvuorille Jäämerelle. Svalbard on osaNorjan. Longyearbyen on noin 2000 asukasta (2008), ja on hallinnollinen keskus Huippuvuorilla.

Longyearbyen on vain 50 km tieosuudelle, ja tärkein kuljetusvälineet saarella on moottorikelkka ja vene. Kesällä on lauttayhteyksiä Barentsburg ja kauden toukokuu-marraskuu on lautalla mantereelle.

Kaupungissa on erilaisia kulttuuritapahtumia ja palveluita, ja keskusta ovat ravintolat, hotellit / majoitukset, kaupat, urheilukeskus (uima-allas). Vuonna Longyearbyen on myös erilaisia konsertteja ja viihde tapahtumia iltaisin, ja kaupunki isännöi myös vuosittain useita festivaaleja – mukaan lukien Blues Festival lokakuussa ja jazzfestivaali helmikuussa.

Nähtävyydet Longyearbyenissä on ensisijaisesti arktinen luonto ja ulkoilu, mutta myös Huippuvuorten museo on tutustumisen arvoinen. Tämä sijaitsee Huippuvuorten Research Park on luonnon ja kulttuurin museo näyttely esineitä liittyvät Huippuvuorten historiaa – samoin kuin kirjallisuus, valokuvaus ja taide.

Tämä on myös Norja Polar Instituten ja kuvernööri historiallinen lehden.

Muita nähtävyyksiä kaupungin, Huippuvuorten kirkko vuodesta 1957, Galleri Huippuvuoret – sekä ”Huippuvuoret Ilmalaiva museo” – joka sen Näyttely kertoo kolmesta ilmalaivoja, jotka yrittivät päästä pohjoisnavalle Svalbardista vuonna 1900-luvun alussa.

Huippuvuoret Airport – Longyearbyen on kyse. 6 km luoteeseen kaupungin keskustasta, ja on säännöllinen lentoyhteys Osloon ja Tromssaan.