Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Stavanger Sola Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Stavanger Sola Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Stavanger Sola Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Stavanger Sola Lentokenttä

Autonvuokraus Stavanger Sola Lentokenttä

Stavanger Lentokenttä, Sola (SVG) sijaitsee Sola kunnassa, 15 km lounaaseen Stavanger .Lentokenttäkuljetus kulkee lentoaseman ja Stavanger. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Hertz, Europcar, Sixt, Avis ja Budget. Pick-up on hyvin lähellä terminaalirakennuksen.

Vuonna 3742, 153 matkustajaa vuonna 2008, Stavanger Airport, Sola, Norjan kolmanneksi suurin lentokenttä.Aurinko avattiin vuonna 1937, oli Euroopan toiseksi päällystetty kiitotie. Stavanger Airport, lentää 44 eri kohteeseen, joista yhdeksän on kansallinen ja 35 ovat kansainvälisiä. Jotkut suosittuja kohteita lentokentältä on OsloBergen , Kreeta , Lontoo , Pisa ja Rooma .Se on myös merkittävä helikopteri liikennettä ja öljynporauslauttoja Pohjanmerellä. Lentoasema on laajentumassa.

Stavanger Lentokenttä, Sola on erittäin hyvä valikoima ravintoloita, joista yksi on Pulpit Rock Cafe, joka sijaitsee kolmas kerroksessa hyvät näkymät ja hieno muotoilu.Se on veroton, langaton internet, kokoustilat ja ATM. Elokuussa 2009 avattu Rica Airport Hotel Stavanger, lähellä terminaalirakennuksen.

Suomi