Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sarpsborg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sarpsborg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sarpsborg miniopas

Autovuokraamo Sarpsborg
Autonvuokraus Sarpsborg

Kunta Sarpsborg Østfoldissa maakunta sijaitsee aivan etelään Norjan ja on noin 52200 asukasta (2009).Kunnalla on rantaviivaa Oslonvuonolle, ja joki Glomma kulkee ohi kaupungin. Lähellä keskustaa Sarpsborg kuuluu äkillisesti osaksi Sarpsfossen – joka on suurin virtaus kaikki vesiputouksia Euroopassa ..

Sarpsborg perustettiin vuonna 1016 kuningas Olav Pyhän, ja on siten yksi vanhimmista kaupungeista.

Kaupungissa on useita historiallisia nähtävyyksiä – esimerkiksi Sarpsborg kirkko 1845, Hafslund kartanon vuonna 1761 (ja puistoalue, jossa 3000 vuotta vanha kalliokaiverrusten) ja Borgarsyssel museo (sijaitsee Sarpsfossen) – kulttuurihistoria museon näyttely esineitä kivikaudelta tähän päivä.Sivuilla on myös useita vanhoja rakennuksia.

Lisäksi Sarpsborg hyvä ostoskeskus putiikit ja tavaratalot, ja se on kesäisin kauniita rantoja alueella. Activity Center ”Super maa”, joka sijaitsee Quality Hotel & Resort on nähtävyys koko perheen – ja vesipuisto, jäähalli, kuntosali jne.

Kaupungin vuotuinen kulttuurifestivaali – Olavsdagene – järjestetään elokuussa, ja kiinnittää paljon turisteja kaupunkiin. Festivaali tarjoaa konsertteja, Viking, näyttelyitäja historiallisen teatterin ”miekka”.

Lähin lentokenttä on lentokenttä Moss – Rygge, joka sijaitsee 25 km luoteeseen Sarpsborg.