Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Egersund

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Egersund sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Egersund miniopas

Autovuokraamo Egersund

Autonvuokraus Egersund

Egersund sijaitsee lounaisrannikolla maan – eteläosassa Rogalandin läänissä, lähellä rajaa naapurivaltioiden läänin Vest-Agder. (Noin 40 minuutin ajomatkan päässäStavanger .)Egersund on noin 10000 asukasta (2009), ja hallinnollinen keskus Egersund kunnassa.

Se on tehty arkeologisia löytöjä osoittavat, että ihmiset ovat eläneet Egersund alueella kivikaudelta lähtien – ja lopussa 1200.tallet oli kaksi kirkkoa täällä. Egersund on ollut asema kaupungin 1798.

Egersund on yksi suurimmista pitoisuudet kaupungeissa puurakennuksia Norjassa – ja ovat siis luonteeltaan antikvariaateista suojattu. Muun nähtävyydet on muutamia museoita erityisesti on syytä mainita: Dalane Folk Museum (Museo paikallisen historian laaksojen alueella Egersund on osa) ja Egersund Fayancemuseum (dokumentointi kaupungin perinteinen valmistus fayance ja keraaminen).

Erikoinen nähtävyys on Stop Lue Einan – yli 1000 vuotta vanha kivi ympyrä aivan keskustan ulkopuolella, jossa on verrattu Englannin kuuluisa ”Stonehenge” (mutta paljon pienempi versio).

Lähin kansainvälinen lentokenttä on lentokenttä , joka sijaitsee 69 km luoteeseen Egersund.

Suomi